Gümele İlkokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA: 08.30 BİTİŞ SAATİ:15.20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gumeleilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜMELE KÖYÜ FATİH MEVKİİ ÇAMLIK SK. GÜMELE ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 12 GEDİZ / KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gediz ilçe merkezine uzaklık:10 Kütahya il merkezine uzaklık:95 km.