KENDİ MALINI KULLAN KENDİ ÜLKENİ ZENGİN ET

KENDİ MALINI KULLAN KENDİ ÜLKENİ ZENGİN ET

Yerli malına sahip çıkıp ülke ekonomisine katkı sağlamak bizlerin elinde. Bu nedenle yerli malı kullanmaya özen göstermeliyiz. Yerli üreticileri her zaman desteklemeliyiz. Yerli mallarımıza sahip çıkmalıyız. Sahip çıkmalıyız ki ülkemizde kalkınsın.

869 barkodu ile başlayan ürünler Türk malıdır. Bu barkod numarasını gördüğümüzde Türk malı olduğunu anlamalıyız. Eğer arkadaşlarımız bu barkod numarasını bilmiyorlarsa onları da bu konu hakkında bilgilendirmeliyiz. Yerli malı üreten ve tüketen yurduna faydalı insandır. Bizler geleceğimize sahip çıkmalıyız. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası 12- 18 Aralık tarihlerinde kutlanmaktadır. Düzenlenen kutlamalarda yerli ürünleri tüketmenin önemi anlatılmaktadır. Ayrıca, bilinçli tüketici olmanın önemi de vurgulanmaktadır.

25.01.2024 38

Okulumuzda Yerli Malı Haftası coşkuyla kutlandı. Bu kapsamda okulumuzda yerli malı ile ilgili bir çok farkındalık oluşturulurken öğrencilerimizle birçok etkinlik yaptık. Yerli Malı Yerli Üretim TOGG arabasını köy öğrencilerimizle buluşturduk. Araç sahibi Değerli Öğretmenimiz İsmail Hakkı Güleç'e teşekkür ederiz.25-01-202425-01-202425-01-202425-01-2024